Au Pairen – Hvor gjør du av henne på julaften?

Dette er en problemstilling som ofte oppstår rundt juletider og andre høytider. Noen familier velger å sende henne hjem til sin egen familie, men for alle de som virkelig trenger sin Au Pair i høytiden, og det er jo de aller fleste, er dette et tema som opptar mange. Vi har fått en rekke henvendelser fra desperate familier som ønsker forslag og ideer til hvor man skal gjøre av sin Au Pair på julaften. Nedenfor vil du få presentert noen av de beste, og mest brukte, ideene. (OBS satire)

Bruk henne som julepynt

Det er veldig trendy å bruke levende statuer som en del av juledekorasjonene, og spesielt utendørs. Julen betyr jo store og flotte juleselskap, og man får som kjent bare en sjanse til å skape et godt førsteinntrykk. La Au Pairen stå ute og ta imot gjestene dine. Du kan kle henne opp i f.eks. nissekostyme eller en engel, men husk at hun bør kles i varmt superundertøy slik at hun ikke fryser helt ihjel. En av de mest populære dekorasjonene i fjor var å kle Au Pairen opp som julenisse og la henne stå halvveis ned i pipa påtaket, slik at det ser ut som at nissefar er på vei med gaver. Vi anbefaler at du ikke lar henne stå ute i mer enn 5-6 timer dersom det er mange minusgrader ute. Det fins også mange gode ideer til hvordan hun kan brukes som dekorasjon innendørs. Man kan kle henne i en engelkostyme og henge henne fra taket i entreen, eller dersom du har en stor peis kan du kle henne opp som julenisse og henge henne opp ned inne i peisen. Det er alltid en stor hit, spesielt blant barna.

Lås henne inne på rommet

Dette er en enkel og svært effektiv måte å holde Au Pairen unna juleselskapet på. På samme måte som at man ønsker at barn verken skal sees eller høres, gjelder det samme for en Au Pair. For å slå to fluer i en smekk, kan alle låses inne sammen. På den måten unngår man skrikende og ufordragelige barn i juleselskapet, samt at Au Pairen kan ta seg av dem. Det er vel ingen som mener at en Au Pair skal har fri selv om det er jul. Hvor lenge du ønsker å holde barna og Au Pairen unna juleselskapet, er selvsagt opp til deg, her fins det ingen begrensninger. Noen låser de inne noen timer mens det spises middag og skåles med champagne, mens andre låser de inne hele julen. Dersom du velger sistnevnte, er det viktig å påpasse at de får nok mat og drikke slik at du unngår en potensiell skandale. Det anbefales at en av tjenerene ordner med noe restemat og litt vann et par ganger om dagen.

Veldedighetsarbeid – vårt beste tips

En av de beste måtene å skape seg kred på, er å gjøre veldedighetsarbed, og spesielt i julen. Men hvem har vel tid, og ork, til det når man må bruke all sin tid på å lage det perfekte juleselskapet? La heller Au Pairen gjøre det og ta all kred for det selv med disse enkle grepene. Først må du finne et suppekjøkken eller annet veldedighetsarbeid på et sted ingen kjenner deg. Du må få Au Pairen til å ligne på deg så mye som mulig, så her må du nok være litt kreativ. Kle opp Au Pairen i dine klær (helst et antrekk du har tenkt å kaste eller gi bort uansett), bruk parykk eller en stor hatt, og send henne avgåre til veldedighetsstedet. Din private sjåfør må i dette tilfelle også kunne fungere som fotograf, for man får ikke kred for noe uten å poste bildebevis på sosiale medier. Det er viktig med de riktige filterene og vinklene når man tar bildene, slik at Au Pairen ser ut som deg. Og vips, så slå du tre fluer i en smekk; du får Au Pairen ut av huset, du sørge for at veldedighetsarbeid blir utført, og du kan ta full kred for deg selv.